Házirend

BIRSLAK | HEGYEK | PIHENÉS | ZEMPLÉN

Érkezés, Távozás

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el, kérjük kedves vendégeinket, a szobákat elutazás napján 10 óráig elhagyni szíveskedjenek. Amennyiben a vendég tovább szeretne maradni, illetve korábban érkezni, azt jelezze az érkezés előtti napon.

Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak, a kulcs elvesztése esetén ki kell fizetni a komplett zárcserét!

A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására fokozottan ügyeljenek. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot kérem hagyják a zárban belül és csak csukják be az ajtót majd a kaput maguk mögött.

A szálláshelyen 22.00 óra után a szomszédok pihenését zavarni szigorúan tilos.

Berendezés, dohányzás

Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac stb.) – az étkezést szolgáló tárgyakon kívül – kérjük, ne vigyék ki a kertbe. A fa asztalokat és székeket kérjük, óvják a nedvességtől, ne hagyják éjjel a szabad ég alatt! A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat! A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Dohányozni a házban szigorúan TILOS, kérjük csak a teraszon dohányozzanak, a csikket pedig az erre kihelyezett gyűjtőbe helyezzék.

Értékek

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) felelősséget nem vállalunk.

Fűtés

A fűtés klímával történik, a hőmérséklet a fali paneleken állítható. A házban található kályhához fa külön kérhető, kérjük a kályhát fokozott óvatossággal használják.

Állatok

Szállásunkon kutya elhelyezésére külön díj ellenében van lehetőség.

2000HUF/éj plusz költség ellenében.

Szemét elhelyezése

Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a szemetet. Kérjük távozás előtt ürítsék ki a szemetet a kinti kukákba. A sárgába a műanyag és papír, a feketébe pedig a vegyes hulladékot tegyék.

A komposztálható hulladékot kérjük hagyja a lépcső mellett azt majd mi elhelyezzük.

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg és ottlétük alatt maguknak kell ügyelniük a tisztaságra. Hosszabb tartózkodás esetén, hetente egyszer előre egyeztetett időpontban a takarítónő tiszta ágyneműt húz, takarít és lecseréli a törölközőket.

Extra takarítás: amennyiben a vendég rendkívüli módon beszennyezi a berendezést, úgy a tisztítási költségek emelkedése miatt 4.000 Ft takarítási pluszköltséget számolunk fel. Megértésüket köszönjük

Parkolás

Parkolni a vendégház udvarán vagy a ház előtt az út szélén lehet. Az esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

 

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak! Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell!