legkésőbbFoglalási feltételek

 

A foglalás rögzítésének feltétele:

–        A foglaló befizetése. A foglaló a szállás árának 40%-a, mely összeget pontosan megírjuk visszaigazolásunkban, miután a megrendelő elfogadta ajánlatunkat.

–        Személyes adatok megadása

–        Hozzájárulás a személyes adatok kezeléséhez.

 

 

 

Lemondási díjak:

Amennyiben a foglalást az érkezést megelőző 14 napon túl mondaná le, a foglaló összege adminisztrációs díj levonásával kerül visszautalásra.  Az adminisztrációs díj a befizetett összeg 0,5 %-a, de legalább 1000 Ft. Abban az esetben, ha a foglaló visszautalására nem tart igényt, egy későbbi időpontban felhasználhatja azt, de átfoglalási szándékát legkésőbb az érkezés előtti  5-ik napig jeleznie kell.

Érkezés előtti 14. naptól, illetve ha foglalás napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a vendég, a megrendelt szolgáltatás 100%-a kerül kötbérként felszámolásra. Ha a Szerződő fél a szállás-szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel, vagy más Szerződésben foglalt módon biztosította, és az érkezési napon helyi idő szerint 20:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szolgáltató a foglalót kötbérként érvényesíti. Ebben az esetben a szállást a Szerződő fél részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.

 

A foglaló befizetésével, ön elfogadja házirendünket.

Szobáikat az érkezés napján 14 és 20 óra között tudják átvenni és a távozás napján 10 óráig kérjük átadni!